Hvilket biavludstyr skal du vælge?

Når man skal begynde på biavl,man må sikrer sig, at man har det udstyr, man skal bruge, og at man ved, hvordan man skal bruge det rigtigt. At avle bier kræver udstyr – ligesom så mange andre former for hobbyer og interesser gør.

Hvis man ikke har beskæftiget sig med biavl før, skal man starte fra bunden med at skaffe sig biavludstyr. Det er dog ikke kun folk, som lige er begyndt at avle bier, der kan have brug for biavludstyr – måske er du rutineret, men din beskyttelsesdragt er blevet lidt slidt, så du har brug for en ny? Eller du har en honningbikoloni, som du godt kunne tænke dig at udvide med flere bistader?

 

Så mange forskellige former for biavludstyr findes der

Det kan være svært at finde ud af, hvilket udstyr, man skal vælge, fordi der findes så meget forskelligt på markedet. Det biavludstyr, man har brug for, afhænger af ens færdigheder inden for biavl. Hvis man er ny i branchen, skal man som regel starte fra bunden, mens man måske kun har brug for supplerende udstyr, hvis man har været biavler længe.

Hvis man er kendt i branchen, ved man sikkert en del om biavl og udstyr i forvejen, og derfor har man måske ikke brug for så meget hjælp til at finde biavludstyr.

Uanset, hvor erfaren og rutineret man er inden for biavl, kan man finde god hjælp og inspiration samt alt det udstyr, man skal bruge, hos Nordjysk Biavl & Dyrefoder.