Godt med ordenligt tagarbejde inden vinteren

Hej folkens!

Jeg er lige faldet over noget musik, som jeg virkelig synes svinger totalt. Derfor vil jeg da også gerne lige dele det med jer, så I lige kan høre hvad det er for noget jeg taler om. Prøv at hør et par numre med Mac Demarco. Mac Demarco er navnet på kunstneren. Endnu bedre, sæt albummet på, som hedder ‘2’. Det er super svedigt.

Okay, så fik jeg lige det ud af verden, nu kan jeg så lige fortælle jer noget andet, som jeg synes er vældig interessant. Jeg skal have gang i noget tagarbejde her på huset i Kolding, og jeg glæder mig rigtig til at se, hvordan det kommer til at blive. Jeg ved endnu ikke helt hvad planen er med det, men jeg glæder mig rigtig meget til at høre, hvad de kloge mennesker har af forslag. Jeg er i hvert fald lutter åben for gode forslag.

Jeg håber virkelig bare på, at vi kan nå at få det hele fikset inden at det bliver rigtig koldt. Sådan RIGTIG koldt. Så bliver det i hvert fald nok bare sådan et rigtig dejligt hjem.

Nå, men der er altså rigtig mange ting, som jeg godt kunne tænke mig at fortælle jer, men der er så mange ting, at jeg nok bliver nødt til at dele dem lidt op, så I kan få et indlæg til hvert. Det skal nok blive rigtig godt.

Håber I alle sammen er godt forberedt til vinteren, for jeg har spået det til at blive en rigtig kold vinter.

 

Bilen skal have noget anti rust behandling i Aarhus

Jeg har besluttet mig for, at min bil skal have en omgang anti rust i Aarhus, og det er vist en meget god beslutning, for der kan godt ske en masse ting med den, hvis man ikke lige får det gjort, og det er jo ikke så fedt, for jeg har ikke så mange penge – og min sidste bil endte med at blive skrottet, fordi den var for farlig at køre i, når den var så rusten. Det er ikke det fedeste i hele verden, men sådan er der jo så meget. Det tænker jeg ikke så meget på mere, og sådan er det jo. Men tror det nok skal gå, hvis bare jeg får gjort nu her, hvor det ikke er så slemt endnu. Og det er det ikke.

images (2)

Nå, men ellers går det meget godt. Jeg har cyklet rundt i meget lang tid, men så tog jeg mig sammen til at købe en bil. Det havde jeg ellers besluttet mig for, at jeg ikke ville have, efter jeg flyttede til Aarhus, for altså… Jeg behøver ikke en bil her, men så fik jeg job lidt udenfor, for det er helt vildt godt, mit job – og jeg elsker det. Nå, men ellers så er jeg glad for min bil, for den får mig fra a til b, og det er måske ikke den flotteste og bedste bil, men den er pålidelig og god. Derfor er jeg meget glad, og det er jo helt vildt nice. I må have det rigtig godt!