Skal flytte til København

Hej allesammen. Håber at I har det helt fremragende, for det har jeg nemlig. Jeg står overfor en rigtig stor beslutning i mit liv nu her, og det er, at jeg har besluttet mig for, at jeg vil flytte til København. Jeg har egentlig ikke noget, jeg skal derovre, men jeg har bare virkelig brug for at prøve noget nyt, så jeg vil flytte derover og finde mig et job af en eller anden art. Det bliver rigtig godt, tror jeg – selvom al begyndelse er svær, som man siger, hehe. Nå, men det er jo vildt fedt, at jeg kaster mig ud i det, hvis jeg selv skal sige det. Det eneste jeg mangler lige nu er en lejlighed og et job – jeg har nemlig en ret stor opsparing, så jeg har råd til lige at stene lidt de første par måneder, så det går jo også nok.

download (3)

Nå, men som sagt leder jeg lige nu efter en lejelejlighed i København, som ikke lige behøver at være alt for dyr, men det skal heller ikke være sådan et enkeltrum – det gider jeg nemlig overhovedet ikke, skal jeg sige jer, hehe. Det er en ting, som er helt sikkert. Jeg har boet i sådan en lillebitte lejlighed lidt for mange gange, og det gider jeg ikke igen, for jeg kan ikke føle mig hjemme i sådan en, og det vil jeg altså virkelig gerne kunne, når jeg skal bo et sted næste gang.

Håber virkelig, at I har det godt – vi ses nok snart igen!

Dagens horoskop er perfekt for mig!

Jeg ved godt, at det ikke er alle, der tror på denne slags – men jeg er en ud af rigtig mange, der læser mit horoskop dagligt. For mig er det ikke et spørgsmål om, at det virker eller for den sags skyld – og det er rigtigt – for jeg ved slet ikke hvordan, lille jeg skulle kunne vurdere om, noget er rigtigt i denne verden. Specielt når det er omkring denne slags ekstremt komplicerede emner. Nej, jeg tager den med ro – og tænker ikke yderligere over det. For mig er det rent faktisk kun et spørgsmål om hvordan, jeg bruger mit horoskop og hvad, det giver mig åndeligt og mentalt. Idag læste jeg dagens horoskop og jeg blev overrasket, da jeg så at jeg havde haft en drøm, der omhandlede det helt samme, som jeg læste. Jeg havde nemlig drømt, at jeg snart ville bestille en rejse – og det var lige præcis hvad, mit horoskop omhandlede. Jeg er tvilling, så mit stjernetegn er ret specielt ift. at skulle rejse alene – for det bryder vi os jo sjældent om – men denne gang har jeg besluttet mig for at tage alene afsted.

Jeg ved endnu ikke hvor, jeg skal tage hen – men mon ikke det bliver et varmt og dejligt sted med god mad og masser af sol? Det er jeg ret sikker på – og nu hvor det er mig, der skal bestille billetten – så er det præcis sådan en tur, jeg skal ud på! Det bliver min første tur alene, så jeg er ret spændt på hvordan, det skal komme til at gå. Dog er jeg ikke den generte type, så det bliver nok ikke noget problem at møde nye mennesker, men jeg ved bare ikke om jeg kan tale med dem. Jeg bør nok holde mig til at vælge imellem lande, der kan tale engelsk eller tysk. Hvis jeg kaster mig ud i noget i Afrika eller Asien, så bliver det måske en lidt ensom tur. Det ønsker jeg mig ikke.

dagens horoskop

Hvis der er nogen af jer, der kender lidt til det med horoskoper, så må I meget gerne kontakte mig direkte her gennem min blog. Jeg er en af dem, der gerne vil have udarbejdet et privat horoskop, og jeg ved, at det kun er meget får mennesker, der kan finde ud af den slags. Så hvis I kender nogen, der har bistået jer med et af disse, så vil jeg meget gerne vide mere. Både min mor og far siger, at det er noget forbandet vås – men jeg synes nu ikke, at man sådan skal rende rundt og fortælle alle andre hvad, de skal tro på. Jeg siger jo heller ikke til dem, at Gud ikke eksisterer og andre ting, der ville gøre mere eller mindre ondt på dem eller fornærme deres tro på Gud. Men det er sgu ok i sidste ende, for det gør mig bare stærkere hver gang, jeg skal forholde mig til den slags udtalelser. Jeg ved godt hvad, jeg tror på og det er en meget dybtliggende personlig affære for mig. Det ville være ekstraordinært urimeligt og naivt af andre at tro, at de vil kunne påvirke min selvtillid og selvsikkerhed ved at ytre sig kristisk om ting, jeg er dybt overbevist om i forvejen.

For alle andre er det sikkert bare noget, der er en masse tosser som mig, der render rundt og tror på, – men for mig er det meget dybere og noget specielt, som jeg gemmer inde i mig selv. Det er som et forhold mellem mig og stjernerne og der er ikke andre, der kan blande sig i det. Jeg håber inderligt, at I selv vil prøve at kigge nærmere på astrologi og se om det ikke også kunne være noget for jer – men der er selvfølgelig ingen tvang. Og når det så er sagt, vil jeg skynde mig at komme videre med mine daglige pligter. Jeg har siddet i næsten en halv time og hygget her ved computeren, så nu må det være ved at være nok. Jeg skal hente børnene om en times tid. De er henne hos William og Peter og lege. Jeg håber ikke, de har spist for meget slik – for der er flødekartofler i ovnen og frikadellefarsen står og sætter sig med krydderierne i køleskabet. Tak for jeres tid og hav det rigtig godt!

Kærlig hilsen Anette Westergaard