En glædelig nyhed

Hey! Jeg har en rigtig glædelig nyhed; jeg skal starte på nyt studie i København. Jeg er lige kommet ind, og det er helt vildt fedt, for det er noget, som jeg har ville i flere år. Men det skal jeg nok skrive mere om, når jeg er begyndt. Lige nu gælder det om at finde en lejlighed i København, og det kan godt være ret svært. Jeg har siddet og kigget på alle de forskellige boligsider, men jeg har ikke rigtig fundet noget endnu, som jeg kunne betale. Det irriterer mig lidt, men jeg giver overhovedet ikke op.

images (5)

Jeg søger en lejlighed, som har mindst to værelse, så jeg ikke behøver at have stue og soveværelse i ét. Det irriterer mig nemlig lidt, da jeg har råd til at få en to værelses, og jeg har indtil nu bare boet på kollegieværelse, og det er ikke lige det fedeste. Derudover vil jeg meget gerne have et seperat køkken, men det er ikke helt sikkert – det er ikke noget krav, men det ville være rigtig lækkert, skal jeg sige jer. Et bad og toilet er dog et must, da jeg ikke er meget for at dele det med andre, som jeg ikke kender.

Ellers går det nu meget godt. I må endelig sige til, hvis I støder på nogle, der udlejer en lejlighed der matcher mine behov. Jeg håber, at høre fra jer. Og så må I ellers have det rigtig godt til vi ses igen! Det har jeg nemlig. Hey hey!

Vigtigt med ordenlige låse

Hey og velkommen til Rejefarmen! Nu er det ikke fordi jeg farmer rejer, at min blog hedder det, hehe. På et tidspunkt holdt jeg rejer som ‘kæledyr’, men man kan vel knap nok kalde dem for et kæledyr, når man ikke rigtig kan kæle med dem, hehe. Der findes rigtig mange rigtig flotte rejer, og jeg synes de er mange gange sjovere at kigge på, end fisk er. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide fisk, for dem havde jeg nemlig også i mit akvarium, men det var altid rejerne, som jeg ville kigge på, for de var lige det sjovere at kigge på.

Tror vist nok at jeg har skrevet rigeligt indlæg omkring mine rejer på det sidste, så nu vil jeg lige skifte emnet engang her. For et par år siden havde mine forældre indbrug i deres hus. Heldigvis stjal de rent faktisk ikke ret meget, eller i hvert fald ikke af værdi. Det er bare en rigtig ubehagelig oplevelse, især at vide at der har været fremmed folk inde i ens hjem, og rodet rundt i ens ting. Det første vi fik gjort i huset var at få skiftet låsene, og få gjort vinduer og havedør mere sikre. De har også fået sat et kamera op et sted ude ved haven og hoveddøren, og det kan man jo godt forstå. Det kan i hvert fald hjælpe med at få opklaret et eventuelt indbrud, hvis man ikke kan stoppe det.

Nu flytter jeg selv snart i hus, og det første jeg skal have ud til huset, når jeg flytter ind, er en dygtig låsesmed fra Frederiksberg eller sådan noget. Det kan selvfølgelig godt være at det ikke bliver nødvendigt, hvis de tidligere ejere har været meget obs på dette.

Ellers er der ikke så meget nyt herfra. Jeg vil runde indlægget her af, og så må jeg hellere sige på gensyn herinde!