Det er forrykt

Jeg har lige købt mig en GSM alarm, da jeg synes, at der er virkeligt mange indbrud her i kvarteret, og jeg vil simpelthen ikke tillade, at det sker hos mig. Det kan jeg ellers godt lige sige jer. Jeg er ikke fan af, at den slags sker, og jeg synes virkelig at det burde straffes hårdt. Jeg ved godt, at de fleste af tyvene er meget langt ude i et misbrug eller andet, men jeg synes også at man høster som man sår. Det kan ikke være rigtigt, at man ikke kan få det til at ske – altså, at de stopper med at lave indbrud. Jeg oplevede for nylig en gammel dame, som var rigtig sød, men hun havde haft indbrud, og nu turde hun ikke længere at sove alene. Kun med lyset tændt. Det er da noget rod, at man kan finde på at gøre det mod en gammel kone.

Nå, men lige nu sidder jeg og ser Twin Peaks, og det er virkelig en god serie, hvis jeg selv skal sige det. Jeg er meget stor fan af David Lynch, og det kan jeg godt skrive under på. Jeg har set alle hans film, men den mest underlige, han har lavet er den, der hedder ‘Rabbits’. I kan søge på den på IMDB.com, hvis I vil vide det.

Nu vil jeg gå mig en tur ud i det dejlige vejr, for jeg elsker simpelthen bare det dejlige sommersolskinsvejr. Vi ses nok snart herinde igen, og det er så dejligt!

Flotte Janny og ny reguleringsventil

Så er det endnu engang blevet tid til en fedt indlæg her på rejefarmen. Ja, jeg ved godt at I har ventet på et nyt indlæg, og det er derfor jeg har sat mig til tasterne.

Der er ikke så meget nyt fra rejeverden, men jeg kan da lige fortælle jer, at Janny, min første reje, er blevet rigtig stor og fin. Hun klarer det rigtig godt. Ja, det er det eneste nyt jeg lige har at fortælle jer nu her.

Jeg har også lige set at Kidd er kommet med et nyt nummer. Det hedder Ryst Pagne. Prøv at tjek det ud, hvis det ellers er noget du har lyst til. Jeg har nu aldrig rigtig haft noget imod Kidd. Jeg synes til gengæld at han gjorde det godt. Måske ikke lige det bedste musik, men han gjorde det bare på den fedeste måde, og det kan jeg stadigvæk kun tage hatten af for.

Okay, og så lige til noget mere seriøst. Jeg kunne godt tænke mig at få fingrene i en ordenlig reguleringsventil, for jeg skal nemlig til at have ordnet mit badeværelse, så det kommer op og spiller 110%. Jeg er ikke lige helt sikker på, om jeg kan lave det hele selv, men det kan jeg jo kun finde ud af ved at prøve. Hvis det ikke kommer til at gå så godt, så må jeg jo bare få fat i nogen, som ved hvordan man gør.

Ja, ellers er der ikke så meget nyt her fra min side af. Jeg ser om jeg ikke kan få taget et godt billed af Janny til mit næste indlæg, så I kan se hvor stor og flot hun er blevet.

SES!