Ud og fange fjordrejer

Hey derude og velkommen til rejefarmen.

Sommerferien er endelig kommet til mig også, og nu skal jeg bare slappe den for det meste den næste måneds tid. Det er rigtig skønt. Jeg har aftalt med en kammerat, at vi skal ud og stryge rejer her i weekenden, hvis vejret ikke bliver alt for koldt og vådt. Det plejer vi som regel at gøre her om sommeren, og så er det ellers bare hjem og pille rejer bagefter. Det er så hyggeligt som noget overhovedet kan blive. Måske lige et par øl med, og så ellers bare ud og stryge for fulde hammer. Vi behøver heller ikke at bekymre os om at falde i vandet, for vi kommer nemlig ikke ud til dybere vand end 70-80 centimeter, hvilket jo burde være lavt nok til at vi ikke er i fare for at drukne, så et par øl med der skader vist ikke rigtig nogen.

Min kammerat bor i en rigtig hyggelig lejlighed, hvor alle lejlighederne har nogle rigtig flotte stålaltaner, som vi kan sidde og nyde vores fangst på. Den ligger også tæt ved vandet, så vi kan sidde og pille, og derefter spise vores fjordrejer, imens vi sidder og kigger på fjorden. Hvis ikke det er livet, så ved jeg snart ikke hvad er.

Ellers er der ikke så meget jeg skal lave her i ferien. Det kommer nok til at være nogle computeraftener sammen med vennerne, for det er en af de ting, som vi elsker at gøre når vi alle har ferie. Det er virkelig også bare hyggeligt.

Vi snakkes ved.