En glat historie

Kære alle

Jeg har en lille historie, som jeg har tænkt mig at dele i dag. Det handler om noget jeg oplevede her for noget tid siden. Det var super mega koldt her for et par uger siden, og jeg havde hørt i radioen at der kunne være rigtig glat i morgentimerne, så jeg var forberedt. Jeg gik meget forsigtigt ud af hoveddøren og ned af trapperne. Jeg vidste, fra tidligere islag, at de her trapper bliver hjernedødt glatte. Jeg mærkede ikke rigtig noget til at det var glat, og kom da også helskindet ned at trappen. Med meget forsigtige skridt fortsatte jeg ud i indkørslen, som også kan være ret så glat. Heller ingen problemer her.

Lån penge her og nu

Da jeg lige har startet bilen, finder jeg ud af at jeg mangler min telefon. Jeg glemmer fuldstændigt at det er glat, og lige i det jeg træder ud af bilen, ryger jeg direkte på røven. Det tog mig måske fem minutter at komme op i huset, fordi jeg havde så ondt. Jeg slog mit haleben så meget, at jeg blev nødt til at ringe til mit arbjede, og sige at jeg enten ville blive ret meget forsinket, eller måske slet ikke kan komme, hvis det ikke blev bedre.

glat

Jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg tænkte at I skulle høre denne lille historie. Det er måske fordi jeg læste at det snart bliver glat igen, og så er det jo altid godt lige at advare folk. Pas nu på hinanden og jer selv, når I færdes på de glatte veje!

Det var alt for denne gang. Kig med i mit næste indlæg, når jeg anmelder en penisring.

En opdatering fra stortmen

Hey og velkommen til rejefarmen!

Bubba Gump

Kan du genkende hamme her? Det er jo ingen andre end min yndlingskarakter i alle film. Bubba. Alle der har set Forrest Gump kan hel sikkert huske ham. Det er ham Reje-gutten, som nævner alle de der forskellige måder, som man kan lave rejer på.

Rejer er jo havets frugter.

Jeg har altid elsket rejer, og jeg kommer nok aldrig nogensinde til at blive træt af rejer.

Nok om rejer. Jeg fik bare lige sådan en lyst til at skrive lidt om Bubba, da jeg synes han er så sjov.

Jeg skal lige love jer for at gårsdagens stormvejr tog mine to store træer i haven på det forkerte ben. Det havde knapt blæst i 20 minutter da det første af træerne gav op. Det var hel vildt. Jeg kan kun huske tilbage i ’99, hvor det var i hvert fald mindst lige så slemt. Jeg læste lige at der blev målt de højeste vindhastigheder i Danmark, nogensinde, i går. Det skal så lige nævnes at i ’99 blæste vindmålerne i stykker, og derfor kan vi ikke være sikre på, at det var kraftigere vindstød i går end i 1999..

Hvordan var jeres oplevelser med stormen i går? Jeg hyggede mig faktisk ret meget. Der er bare noget ved at sidde derhjemme i sin varme hjørnesofa med kakao, og hører på at raserer udenfor. Jeg ved i hvert fald at jeg ikke kommer til at få brug for parterapi her omkring København lige nu, for vi havde masser af tid til at sidde og tale.

Ville lige give jer en lille rejeupdate, samt storm-update. Jeg håber I allesammen kom igennem stormen uden nogen skader. Jeg personligt holdt mig indendøre!