Vigtigt med ordenlige låse

Hey og velkommen til Rejefarmen! Nu er det ikke fordi jeg farmer rejer, at min blog hedder det, hehe. På et tidspunkt holdt jeg rejer som ‘kæledyr’, men man kan vel knap nok kalde dem for et kæledyr, når man ikke rigtig kan kæle med dem, hehe. Der findes rigtig mange rigtig flotte rejer, og jeg synes de er mange gange sjovere at kigge på, end fisk er. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide fisk, for dem havde jeg nemlig også i mit akvarium, men det var altid rejerne, som jeg ville kigge på, for de var lige det sjovere at kigge på.

Tror vist nok at jeg har skrevet rigeligt indlæg omkring mine rejer på det sidste, så nu vil jeg lige skifte emnet engang her. For et par år siden havde mine forældre indbrug i deres hus. Heldigvis stjal de rent faktisk ikke ret meget, eller i hvert fald ikke af værdi. Det er bare en rigtig ubehagelig oplevelse, især at vide at der har været fremmed folk inde i ens hjem, og rodet rundt i ens ting. Det første vi fik gjort i huset var at få skiftet låsene, og få gjort vinduer og havedør mere sikre. De har også fået sat et kamera op et sted ude ved haven og hoveddøren, og det kan man jo godt forstå. Det kan i hvert fald hjælpe med at få opklaret et eventuelt indbrud, hvis man ikke kan stoppe det.

Nu flytter jeg selv snart i hus, og det første jeg skal have ud til huset, når jeg flytter ind, er en dygtig låsesmed fra Frederiksberg eller sådan noget. Det kan selvfølgelig godt være at det ikke bliver nødvendigt, hvis de tidligere ejere har været meget obs på dette.

Ellers er der ikke så meget nyt herfra. Jeg vil runde indlægget her af, og så må jeg hellere sige på gensyn herinde!