Det er forrykt

Jeg har lige købt mig en GSM alarm, da jeg synes, at der er virkeligt mange indbrud her i kvarteret, og jeg vil simpelthen ikke tillade, at det sker hos mig. Det kan jeg ellers godt lige sige jer. Jeg er ikke fan af, at den slags sker, og jeg synes virkelig at det burde straffes hårdt. Jeg ved godt, at de fleste af tyvene er meget langt ude i et misbrug eller andet, men jeg synes også at man høster som man sår. Det kan ikke være rigtigt, at man ikke kan få det til at ske – altså, at de stopper med at lave indbrud. Jeg oplevede for nylig en gammel dame, som var rigtig sød, men hun havde haft indbrud, og nu turde hun ikke længere at sove alene. Kun med lyset tændt. Det er da noget rod, at man kan finde på at gøre det mod en gammel kone.

Nå, men lige nu sidder jeg og ser Twin Peaks, og det er virkelig en god serie, hvis jeg selv skal sige det. Jeg er meget stor fan af David Lynch, og det kan jeg godt skrive under på. Jeg har set alle hans film, men den mest underlige, han har lavet er den, der hedder ‘Rabbits’. I kan søge på den på IMDB.com, hvis I vil vide det.

Nu vil jeg gå mig en tur ud i det dejlige vejr, for jeg elsker simpelthen bare det dejlige sommersolskinsvejr. Vi ses nok snart herinde igen, og det er så dejligt!