Flotte Janny og ny reguleringsventil

Så er det endnu engang blevet tid til en fedt indlæg her på rejefarmen. Ja, jeg ved godt at I har ventet på et nyt indlæg, og det er derfor jeg har sat mig til tasterne.

Der er ikke så meget nyt fra rejeverden, men jeg kan da lige fortælle jer, at Janny, min første reje, er blevet rigtig stor og fin. Hun klarer det rigtig godt. Ja, det er det eneste nyt jeg lige har at fortælle jer nu her.

Jeg har også lige set at Kidd er kommet med et nyt nummer. Det hedder Ryst Pagne. Prøv at tjek det ud, hvis det ellers er noget du har lyst til. Jeg har nu aldrig rigtig haft noget imod Kidd. Jeg synes til gengæld at han gjorde det godt. Måske ikke lige det bedste musik, men han gjorde det bare på den fedeste måde, og det kan jeg stadigvæk kun tage hatten af for.

Okay, og så lige til noget mere seriøst. Jeg kunne godt tænke mig at få fingrene i en ordenlig reguleringsventil, for jeg skal nemlig til at have ordnet mit badeværelse, så det kommer op og spiller 110%. Jeg er ikke lige helt sikker på, om jeg kan lave det hele selv, men det kan jeg jo kun finde ud af ved at prøve. Hvis det ikke kommer til at gå så godt, så må jeg jo bare få fat i nogen, som ved hvordan man gør.

Ja, ellers er der ikke så meget nyt her fra min side af. Jeg ser om jeg ikke kan få taget et godt billed af Janny til mit næste indlæg, så I kan se hvor stor og flot hun er blevet.

SES!