Et tirsdagsindlæg

Hej søde læsere,

I har måske allerede regnet ud, at det i dag er tid til et tirsdags reje indlæg. Det er faktisk lidt utroligt at jeg både holder rejer som en slags ‘kæle’-dyr her på adressen, men her i går middag fik jeg mig en rigtig lækker rejemad med mayo, citrus, salt og peber. Jeg vil lyve, hvis jeg siger at jeg skammer mig over det, for det gør jeg slet ikke. Det er og har altid været en af mine yndlingsspise, og så kan det godt være at jeg ikke kunne finde på at spise mine små venner i akvariet, men det er en lidt anden sag, hvis du spørger mig. Jeg skal bare have mine fjordrejer på et stykke lækkert franskbrød, og så er jeg tilfreds.

Det kunne også være at man skulle tage ud og stryge lidt rejer igen. Det er uden tvivl de bedste rejer man kan få, når man selv har været ude og fange dem. Derefter hjem og koge rejerne, pille dem, og så ellers bare lave maden. Mmmhmm, det er bare lækkert.

Rejemad

Jeg er forresten stoppet med at ryge smøger, og startet med at ryge på en e cigarett istedet for. Det har jeg læst skulle være lidt sundere, og så er det ret smart, for det lugter nemlig slet ikke nær så meget.

Nu vil jeg smide mig på sengen og suge på en elektronisk smøg, uden at min udlejer vil kunne klage, eller det håber jeg i hvert fald ikke at han vil kunne.

Vi ses her på bloggen snart.