En glat historie

Kære alle

Jeg har en lille historie, som jeg har tænkt mig at dele i dag. Det handler om noget jeg oplevede her for noget tid siden. Det var super mega koldt her for et par uger siden, og jeg havde hørt i radioen at der kunne være rigtig glat i morgentimerne, så jeg var forberedt. Jeg gik meget forsigtigt ud af hoveddøren og ned af trapperne. Jeg vidste, fra tidligere islag, at de her trapper bliver hjernedødt glatte. Jeg mærkede ikke rigtig noget til at det var glat, og kom da også helskindet ned at trappen. Med meget forsigtige skridt fortsatte jeg ud i indkørslen, som også kan være ret så glat. Heller ingen problemer her.

Lån penge her og nu

Da jeg lige har startet bilen, finder jeg ud af at jeg mangler min telefon. Jeg glemmer fuldstændigt at det er glat, og lige i det jeg træder ud af bilen, ryger jeg direkte på røven. Det tog mig måske fem minutter at komme op i huset, fordi jeg havde så ondt. Jeg slog mit haleben så meget, at jeg blev nødt til at ringe til mit arbjede, og sige at jeg enten ville blive ret meget forsinket, eller måske slet ikke kan komme, hvis det ikke blev bedre.

glat

Jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg tænkte at I skulle høre denne lille historie. Det er måske fordi jeg læste at det snart bliver glat igen, og så er det jo altid godt lige at advare folk. Pas nu på hinanden og jer selv, når I færdes på de glatte veje!

Det var alt for denne gang. Kig med i mit næste indlæg, når jeg anmelder en penisring.