Min dejlige fridag!

Hejsa alle!

Så blogger jeg igen, og i dag kommer det slet ikke til at handle om rejer.

Jeg har endelig en fridag efter den længste arbejdsuge nogensinde. Min fridag kunne virkelig ikke falde på et bedre tidspunkt, for jeg skal lige love jer for, at jeg er udmattet. Jeg har arbejdet ni dage i streg, og selvom jeg virkelig har brug for pengene, så ville jeg ikke kunne tage én eneste dag mere, for så ville jeg satme blive vanvittig!

Til dem som ikke ved, hvad jeg arbejdet med, så kan jeg lige fortælle at jeg står i en tøjbutik i en rimelig travl gade. Vi har en masse lækkert tøj, og vi har lige kørt noget af en tilbudsuge, og det er også derfor der har været så meget tryk på. Der er stort set altid ret mange mennesker i løbet af en normal dag, men her op til jul med tilbud, så er det lige før at der har været kø helt ud på gaden.

I dag skal jeg bare bruge hele dagen på at spille på min nye guitar. Jeg er ikke ret god til at spille på guitar, og begyndte også først for et par måneder siden. Er dog rigtig super glad for at endelig at være kommet igang med at spille på et instrument, og jeg øver mig også hele tiden, når jeg altså har tid til det. Det har jeg i dag, og når jeg lige har taget mig en lur, så skal jeg bare igang med at spille! Jeg har været ude og investere i en DVD som forhåbentlig skal lære mig noget mere avanceret guitarspil. Hvis jeg får tid og overskud til det senere i dag, så tror jeg også at jeg ville se mig omkring på nettet efter billige LED lys til stuen. Jeg fik at vide af min kammerat at der er rigtig mange penge at spare ved at skifte fra de gamle glødelamper til LED. Det stoler jeg på, for han plejer som regel ikke at finde på sådan noget, og så er han også elektriker, så han ved højst sandsynligt en del mere om sådan noget, end jeg selv gør.

Tak fordi I læste med hele vejen. Jeg vil smide noget musik på højtalerne nu, og så skal der ellers bare spilles guitar! SES!