Verdens største reje??

Hey!

Jeg har siddet de sidste par timer og prøvet at finde ud af, hvor stor verdens største reje er/var. Det er lidt som om at jeg ikke rigtig kan komme frem til det, ud over at jeg et sted læste at den største reje nogensinde fanget var omkring 40 centimeter, og det må i hvert fald siges at være en ordenlig krabat. Jeg havde dog faktisk regnet med at man havde fanget et eller andet monster er sted, der måske ville være oppe omkring de 60-70 centimeter mindst. Der måtte jeg jo så blive lidt skuffet, men sådan er det jo. Det kunne være at jeg selv skulle prøve at tage ud alle mulige steder, og se om jeg kan finde så stor en reje. Det kunne eventuelt være mit ‘mål’ med livet. Det kan godt lyde som et underligt mål, og det synes jeg faktisk også selv, så det bliver det nok aldrig.

Her er lige et billed af en rigtig stor reje. Mmh, gad vide om den smager godt? Det tror jeg hel sikkert!

Stor reje

Hvordan ville du tilberede sådan en kæmpe reje der? Jeg ville nok lave en lækker omgang hvidløgsmarinade eller chilimarinade, og så putte sådan et monster der på grillen. Uhm.. min mund løber allerede i vand bare ved tanken om det.

Jeg lavede engang en ordenlig omgang rejesalat, som ellers bare var god. Det eneste problem var bare, at jeg havde tabt mit skønne sølvarmbånd ned i salaten, og det opdagede jeg først da jeg havde serveret det. Det var altså godt nok lidt pinligt!

This entry was posted in .