En opdatering fra stortmen

Hey og velkommen til rejefarmen!

Bubba Gump

Kan du genkende hamme her? Det er jo ingen andre end min yndlingskarakter i alle film. Bubba. Alle der har set Forrest Gump kan hel sikkert huske ham. Det er ham Reje-gutten, som nævner alle de der forskellige måder, som man kan lave rejer på.

Rejer er jo havets frugter.

Jeg har altid elsket rejer, og jeg kommer nok aldrig nogensinde til at blive træt af rejer.

Nok om rejer. Jeg fik bare lige sådan en lyst til at skrive lidt om Bubba, da jeg synes han er så sjov.

Jeg skal lige love jer for at gårsdagens stormvejr tog mine to store træer i haven på det forkerte ben. Det havde knapt blæst i 20 minutter da det første af træerne gav op. Det var hel vildt. Jeg kan kun huske tilbage i ’99, hvor det var i hvert fald mindst lige så slemt. Jeg læste lige at der blev målt de højeste vindhastigheder i Danmark, nogensinde, i går. Det skal så lige nævnes at i ’99 blæste vindmålerne i stykker, og derfor kan vi ikke være sikre på, at det var kraftigere vindstød i går end i 1999..

Hvordan var jeres oplevelser med stormen i går? Jeg hyggede mig faktisk ret meget. Der er bare noget ved at sidde derhjemme i sin varme hjørnesofa med kakao, og hører på at raserer udenfor. Jeg ved i hvert fald at jeg ikke kommer til at få brug for parterapi her omkring København lige nu, for vi havde masser af tid til at sidde og tale.

Ville lige give jer en lille rejeupdate, samt storm-update. Jeg håber I allesammen kom igennem stormen uden nogen skader. Jeg personligt holdt mig indendøre!