Har lige fået noget nyt køkkeninventar

Jeg er en rigtig glad mand lige nu, for jeg har netop fået mig nogle nye møbler til mit køkken, og det pynter virkelig. Det er fordi, at jeg lige har fået mig en ny lejlighed, og det er første gang, at jeg har en lejlighed, hvis kvadratmeter tillader mig at gøre noget ud af den. Det er en fantastisk følelse at have lyst til at bruge penge på at gøre omgivelserne atmosfæriske og give dem liv. Det er så dejligt, og derfor er jeg også rigtig, rigtig glad for mit nye køkkeninventar. Det er bare så fedt!

Jeg får besøg i weekenden af nogle gamle venner, fra da jeg gik på universitetet. Og det er jo helt fantastisk, kan man sige. Det er meget lang tid siden, at jeg har set dem sidst. Det er en ting, som er helt sikkert. Og jeg glæder mig også rigtig meget til at vise dem min nye lejlighed. Den er nemlig blevet rigtig, rigtig fint 🙂 Hehe.

Tror jeg vil gå over og handle lidt ind, for jeg mangler lige lidt ting til maden. Jeg skal have spaghetti bolognese, og derfor har jeg brug for lidt forskellige ting. Jeg kan godt lide at putte rigtig mange grøntsager i, og derfor vil jeg gå over og købe… Ja, en masse grøntsager. Det er jo helt fantastisk, ikke?

42520331_20141231818

Håber snart at vi ses herinde igen. Jeg lover at jeg vil være bedre til at opdatere i fremtiden, kan jeg got sige jer.