Godt med ordenligt tagarbejde inden vinteren

Hej folkens!

Jeg er lige faldet over noget musik, som jeg virkelig synes svinger totalt. Derfor vil jeg da også gerne lige dele det med jer, så I lige kan høre hvad det er for noget jeg taler om. Prøv at hør et par numre med Mac Demarco. Mac Demarco er navnet på kunstneren. Endnu bedre, sæt albummet på, som hedder ‘2’. Det er super svedigt.

Okay, så fik jeg lige det ud af verden, nu kan jeg så lige fortælle jer noget andet, som jeg synes er vældig interessant. Jeg skal have gang i noget tagarbejde her på huset i Kolding, og jeg glæder mig rigtig til at se, hvordan det kommer til at blive. Jeg ved endnu ikke helt hvad planen er med det, men jeg glæder mig rigtig meget til at høre, hvad de kloge mennesker har af forslag. Jeg er i hvert fald lutter åben for gode forslag.

Jeg håber virkelig bare på, at vi kan nå at få det hele fikset inden at det bliver rigtig koldt. Sådan RIGTIG koldt. Så bliver det i hvert fald nok bare sådan et rigtig dejligt hjem.

Nå, men der er altså rigtig mange ting, som jeg godt kunne tænke mig at fortælle jer, men der er så mange ting, at jeg nok bliver nødt til at dele dem lidt op, så I kan få et indlæg til hvert. Det skal nok blive rigtig godt.

Håber I alle sammen er godt forberedt til vinteren, for jeg har spået det til at blive en rigtig kold vinter.