I år vil vi bestille Snerydning.

Hej alle sammen.

Da vi sidste år købte vores butik og startede en modebutik med tøj til hele familien, så havde vi aldrig drømt om at vi skulle knokle som vi gjorde sidste vinter, med at holde indgangen til butikken fri for sne, så kunderne kunne komme ind.

Rigtig mange dage sidste år så startede vi med at skovle sne hjemme så vi kunne komme ud med bilen og komme på arbejdet, herefter så fjernede vi sne foran butikken flere gange om dagen, for så at tage hjem og rydde sne endnu en gang. Set over tre-fire måneder, så var det et kæmpe arbejde og meget opslidende, ikke mindst for min mand.

Vi kunne anskaffe os en snerydder, men igen så vil der gå al for lang tid med det. Derfor har vi nu kontaktet to forskellige firmaer, som både har været hjemme hos os og inde ved butikken og kigge for at komme med et tilbud. Da de ikke ligger ret langt fra hinanden, så vil vi lige tjekke lidt mere om dem på nettet før vi bestemmer os, men snerydning skal vi under alle omstændigheder have. Læs mere om snerydning her: http://www.snerydning.net/