En glædelig nyhed

Hey! Jeg har en rigtig glædelig nyhed; jeg skal starte på nyt studie i København. Jeg er lige kommet ind, og det er helt vildt fedt, for det er noget, som jeg har ville i flere år. Men det skal jeg nok skrive mere om, når jeg er begyndt. Lige nu gælder det om at finde en lejlighed i København, og det kan godt være ret svært. Jeg har siddet og kigget på alle de forskellige boligsider, men jeg har ikke rigtig fundet noget endnu, som jeg kunne betale. Det irriterer mig lidt, men jeg giver overhovedet ikke op.

images (5)

Jeg søger en lejlighed, som har mindst to værelse, så jeg ikke behøver at have stue og soveværelse i ét. Det irriterer mig nemlig lidt, da jeg har råd til at få en to værelses, og jeg har indtil nu bare boet på kollegieværelse, og det er ikke lige det fedeste. Derudover vil jeg meget gerne have et seperat køkken, men det er ikke helt sikkert – det er ikke noget krav, men det ville være rigtig lækkert, skal jeg sige jer. Et bad og toilet er dog et must, da jeg ikke er meget for at dele det med andre, som jeg ikke kender.

Ellers går det nu meget godt. I må endelig sige til, hvis I støder på nogle, der udlejer en lejlighed der matcher mine behov. Jeg håber, at høre fra jer. Og så må I ellers have det rigtig godt til vi ses igen! Det har jeg nemlig. Hey hey!